top of page
  • Markanıgöster

Şişme Dom Tentelerle Fark Yaratın

Güncelleme tarihi: 18 Şub 2020

Portatif Tanıtım Çözümleri dünyasında günümüzün en dikkat çekici ürünlerinden şişme dom tenteler. Baskılı ya da baskızı tavanları fermuarlar sayesinde kolayca değiştirilen bu modern tenteler ile markaların hem iç hem de dış mekan etkinliklerinde fark yaratmaları artık çok kolay.



PEKİ NEDİR BU ÜRÜNÜN AVANTAJLARI?


1. HIZLI KURULUM

Hava sızdırmaz gövde yapısına sahip şişme dom tenteler en fazla 10 dakika içerisinde kullanıma hazır hale gelir. Küçük bir elektrikli motor sayesinde şişirilen dom tenteler, elektriğin olmadığı noktalarda el pompası ile de kurulabilir.


2. FARKLI BOYUT SEÇENEKLERİ

Dom tenteler 4 farklı boyutta müşterilerimizin beğenisine sunulur. Dolayısıyla farklı etkinlik hedefleri için uygun bir boyut mutlaka bulunacaktır. Arzu edildiği taktirde bu tenteler TÜNEL adı verilen fermuarlı kumaş parçalar sayesinde birbirine eklemlenebilir ve birden çok tenteden oluşan büyük kapalı alanlar oluşturulabilir.

Kapı giriş yükseklikleri 2.35m ile 3.20m arasında değişen dom tentelerin kubbe içleri boştur: Dolayısıyla yüksek standların tente içinde kullanımı mümkündür.

Mevcut Dom Tente Boyutları:

- 3x3m

- 4x4m

- 5x5m

- 6x6m


3. ZAMAN VE KURULUM MASRAFLARINDAN TASARRUF

Hızlı kurulum özelliği sayesinde, etkinlik başlangıcından 30dk - 1 saat öncesinde alanda olmanız yeterli olacaktır. Kurulum ve toplama için dışarıdan eleman gerektirmeyen şişme dom tentelere yapacağınız yatırımın, 2-3 kurulum sonrasında kendisini amorti edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.




4. GÖZLER ÜZERİNİZDE OLSUN

Dom tenteleri kullanmaya başladığınız ilk gün birkaç şeye aynı anda şahit olacaksınız. Kurulum esnasında meraklı gözler üzerinde olacak ve şu sorular size yöneltilecek:

- Bu ürün nasıl kuruluyor?

- Bu havada bu ürün ayakta kalır mı?

- Fiyatı nedir? vs.

Ancak işin asıl keyifli yanı etkinlik başladığında ortaya çıkacaktır.

Ürünü muhtemelen ilk kez görecek olan ziyaretçiler ve etkinlik katılımcılarının gözlerini sizden ayıramayacağını garanti ediyoruz. Türkiye'de bu ürünü ilk kez sunmaya başladığımız 2012 yılından bu yana yaşanılan heyecanı her kurulumda yeniden görüyor ve mutlu oluyoruz. Göz alışık olmadığı şeye tepki gösterir. Dom tentelerin her gün çevrenizde göremeyeceğiniz ürünlerden olduğu aşikardır.


5. AYNI GÖVDEYİ FARKLI MARKALAR İÇİN KULLANIN

Şişme dom tentelerin baskılı tavanları ve duvarları fermuarlar yardımıyla değiştirilebilir. Logo değişimlerinde. Lekelenme ve yırtılmalarda. Yeni marka tanıtımlarında aynı şişme gövdeleri yıllar boyu kullanmanız mümkün. Ayrıca değişim için profesyonel destek almanız da gerekmeyecektir. Tek yapılması gereken şey yeni baskılı yüzleri sipariş etmek için bizimle temasa geçmenizdir.


6. İŞ BİTİMİNDE HIZLA TOPLANIN

Her etkinliğin sonunda en kısa sürede işi tamamlayıp alandan ayrılmak ortak düşüncedir. 3. kişilerden yardım alarak toplanabilen büyük standlarda ise bu iş tüm gece devam edebilir. Şişme Dom Tenteleri kullanmaya başladığınızda, hangi büyüklükte tente kullanıyor olursanız olun, standını toplayıp alandan ayrılan ilk siz olacaksınız. Çalışan memnuniyetini ve yorgunluğunu azaltan bu özellik hiç de yadsınabilecek cinsten değildir.


7. BÜYÜK ALANLARI KİRALAMA YAPARAK KURUN

Evet yanlış duymadınız. Şişme Dom Tenteleri de kiralıyoruz. İster bir adet kullanın ister birden fazla tente ile geniş alanları hızla kapalı hale getirmek isteyin, etkinliklerinize destek olmak isteriz: Kiralama seçenekleriniz hakkında bilgi için bizimle mutlaka temasa geçiniz. Eğer yılda sadece 1 ya da 2 kez etkinliklere katılıyorsanız. Ve özel bir stand kullanmak istiyorsanız. Dom tenteleri kiralayarak işe neden başlamayasınız?

Kiralam durumunda, baskılı tavan ve duvarlar sizin olur. İş bitiminde gövde depomuza geri döner. Gelecekte yeniden kullanım istediğinizde sadece gövde kiralama bedelini öder, etkinliğinizi gerçekleştirirsiniz.


Son olarak bir önemli notu hatırlatmak istiyoruz.


Yüzleri değişen tüm ürünlerimizi kiralayabilirsiniz. Önemli bütçe tasarrufu sağlayacağınız bu kiralama çözümümüz için mutlaka bizimle temasa geçiniz.

Şişme Dom Tenteleri tamamlayacak olan şişme totemler, şişme koltuk, kanepe ve puflar, bayraklar, masa, sandalye ve bariyerler aklımıza bir çırpıda gelen kiralanabilir ürünlerimizden birkaçı sadece.

108 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page