top of page
  • Markanıgöster

KİRALAMA YAP: Etkinlik Bütçeni Verimli Kullan

Güncelleme tarihi: 18 Şub 2020

Kişi ya da kurumların sundukları ürün ya da hizmetleri hedef kitleleri ile buluşturmak için gerçekleştirdikleri faaliyetlere genel olarak ETKİNLİK adını veriyoruz. Mekandan bağımsız olarak gerçekleştirilen her etkinlikte, tanıtılan ürün ya da markayı üzerinde barındıran tanıtım çözümlerine ihtiyaç duyulur.


Markanıgöster olarak 10 yılı aşkın süredir söz konusu Portatif Tanıtım Çözümlerini üretiyor, marka yöneticileri ve etkinlik ajanslarıyla, tanıtım faaliyetlerinde kullanılan, hızlı kurulup toplanabilen, profesyonel tanıtım ürünlerimizi paylaşıyoruz.

Bir etkinliğin başarılı olabilmesi için o etkinlik için ayrılan Bütçenin yeterliliği hiç şüphesiz büyük önem taşıyor.


Yıllar içerisinde sektördeki tecrübemiz ve destek verdiğimiz marka sayısı arttıkça, kağıt üzerinde başarılı olacağı düşünülen pek çok etkinliğin, yeterli bütçe ayrılmadığı ya da ayrılan bütçenin etkili kullanılamaması nedeniyle istenilen sonuçları veremediğine şahit olmuşuzdur.


Tanıtım Çözümleri sektöründe, ürün çeşitliliği ve stok büyüklüğü yönünden kendi özel alt segmentinde liderliğini uzun zamandır sürdüren Markanıgöster olarak, etkinlik bütçelerinin daha verimli kullanılabilmesi üzerine çözümler üretmeye çalışıyoruz.


Neden Kiralama?

Diyelim haftasonunda, dış mekanda, tanıtım standı kurulumu içeren, Cumartesi - Pazar 2 gün sürecek bir etkinlik planlansın.

Söz konusu stand, görünür gelecekte yıl içerisinde sadece bir ya da iki hafta sonu kullanılacak şekilde bütçeleme yapılıyor olsun.


Normal şartlarda bu standı nasıl temin edebilirsiniz?

Tabii ki satın alarak.


Size bu standı satın almak yerine Markanıza özel baskılı olarak kiralayabileceğinizi söylesek?


Kiralama yapmaya karar verdiğinizde, satınalma içeren etkinlik bütçesinde %40-50 oranında tasarruf yapabileceğinizi biliyor muydunuz?


Bizce tasarruftan daha da önemlisi satın almak için yeterli bütçeyi ayıramayacağınız üst düzey profesyonel tanıtım çözümlerini kullanma şansını elde ederek, sunum kalitesini üst seviyelere taşıyacak, ilave insan gücüne sahip olarak, daha iyi mekanlarda etkinliğinizi düzenleyebileceksiniz.


Etkinlik Araçları Nasıl Kiralanır?


Markanıgöster olarak ürettiğimiz ürünlerin büyük çoğunluğu hızlı kurulan, katlandığında yer kaplamayan markalamaya uygun çözümler. Polyester Kumaş ve Vinyl bazlı pek çok malzeme üzerine BASKI yapabilmemizi sağlayan geniş bir makina parkıyla müşterilerimize hizmet sunuyoruz yıllardır. Sadece baskı yapmıyor, bu baskılı ürünleri, kesim - dikiş atölyemizde, portatif çözümlerimize uygun bitmiş ürün haline getirebiliyoruz. 


Önce basit bir örnekle durumu açıklayalım



Hareketli reklam bayrakları günümüzde hemen her etkinlikte kullanılan tanıtım çözümlerinden. 10USD'den 50USD'ye, aynı ebattaki bayrakları piyasadan satın almanız mümkün günümüzde.


Etkinliğinizde, 10USD'lik bayrakları kullanarak bütçeyi verimli kullanayım derken aslında tüm etkinliğin genel görünümünü büyük riske soktuğunuzu, ancak etkinlik gününde farkedeceğinize size garanti veriyoruz.


Şiddetli rüzgar. Özensiz işçilik. Boya akması. Ekonomik çözümlere yöneldiğinizde karşılaşacağınız sorunlardan sadece birkaçı.


Bu bayrakları en ucuzundan kullanmak yerine kiralama kararını verdiğinizde, sadece bayrak yüzlerini satın alarak, geri kalan mekanizma parçaları olan direk, kauçuk taban ağırlığı ve rulmanlı göbek gibi parça maliyetlerinden kurtulacaksınız.


İşin güzel tarafı ileride baskılı bayrak yüzleri sizin olacağı için sadece direk setlerini kiralayarak sayısız sunum gerçekleştirme şansına da sahip olacaksınız.


Diyelim etkinliğinizde ayrıca aşağıdaki ürünlere de ihtiyacınız olsun:


- Etkinliğinizin merkezinde kullanılacak Markanıza özel tavan ve duvarlara sahip bir Katlanır Tente

- Ürünlerin sunulacağı bir Katlanır Masa ve SandalyelerStandın yanına konuşlanacak bir Boru Pano ve/veya Şişme Totem


Böyle bir set 3x3m Katlanır Tente kullanıldığında ve markanıza özel üretildiğinde yaklaşık olarak yaklaşık 850-1000USD seviyesinde bir bütçe ile gerçekleştirilecektir.


Bu seti kiralama yolunu seçtiğinizde ayırmanız gereken bütçe ise 500-600USD seviyelerine düşecek (kullanılan baskılı ürün adedine bağlı olarak değişebilir) ve alacağınız kiralama hizmet içeriği şu şekilde oluşacaktır:


Katlanır Tente, Boru Pano, Bayrak direk ve ağırlıkları, Masa mekanizması ve sandalye mekanizmalarını satın alma zorunluluğu ortadan kalkar.


Satın aldığınız ve sahip olduğunuz parçalar, markanıza özel üretilen Tente Tavan ve Duvarları, Masa Örtüsü, Sandalye sırt ve oturma bölümü, Boru Pano baskısıdır.


Eğer baskısız olarak bu ürünleri kiralamak isterseniz, bu durumda baskı maliyeti de bütçeden çıkarılır.Sadece baskılı parçalar ve etkinlik boyunca kiralanan malzeme için kiralama bedeli talep edilir.


Kiralama bedeli GÜN değil ETKİNLİK bazında bir kez talep edilir.Rüzgarlı bir günde, Katlanır Tente ve diğer ürünlerin ayakta sağlıklı kalmalarını sağlayacak ağırlıklar, bayrak taban ağırlıkları ihtiyaca uygun olarak Markanıgöster tarafından etkinlik boyunca kullanım için sunulur.


Kiralanan ürünler, baskılı ya da baskısız olarak, atölyemize gelinip iş öncesi teslim alınır, iş bitiminde eksiksiz ve zarar görmemiş olacak şekilde teslim edilir.


İş esnasında oluşabilecek mekanizma zararları hesaplanarak iş sonunda faturaya ilave edilecektir.


Talep edilmesi durumunda, baskılı ürünler iş sonunda bir sonraki kullanıma kadar depolarımızda koruma altına ücret karşılığı alınacaktır.


İleride yeniden baskılı ürün yüzlerini kullanmak ihtiyacı doğduğunda duruma göre sadece mekanizmaları kiralamak mümkün olduğu gibi, uzun süreli kullanımlar planlandığında, mekanizmaların satın alınması da mümkün.


Kurulum Hizmeti İhtiyacı

Seçimli olarak İstanbul içerisinde olmak koşuluyla, kiralanan ürünlerle ilgili kurulum hizmeti talep edebilirsiniz. Kurulumun süresi, kurulum ve toplama gün - saatlerinin paylaşılması durumunda, iş yoğunluğuna bağlı olarak bu konuda da hizmet sunabilmekteyiz.


Markaya özel üretilmiş tanıtım ürünleri kiralama hizmetini Türkiye'de böylesine geniş bir ürün grubuyla sadece Markanıgöster sunmaktadır.


Düzenleyeceğiniz etkinliklerde Kiralama Seçenekleriniz hakkında detaylı bilgi için bizimle temasa geçmenizi tavsiye ediyoruz.

50 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page