top of page
  • Markanıgöster

METAL DOM TENTE: Bir BREF Projesi

Güncelleme tarihi: 18 Şub 2020

BREF, HENKEL'in tuvaletlere temizlik ve ferahlık sağlayan çözümleri içeren markası. Markanın Türkiye'de 'Kıyılarda Temizlik Dalgası' sloganıyla başlattığı projenin tanıtımı İstanbul Kilyos'ta yapıldı. Lansmanın merkezinde METAL DOM TENTE adını verdiğimiz markalı kapalı alan çözümümüz vardı.

Yurtdışında ExpoDome adı verilen Metal Dom Tenteler gerek iç gerekse dış mekan etkinliklerinizde markanıza özel kapalı alanlar oluşturmanızı sağlıyor.


BOYUTLAR

Türkiye'de sadece MARKANIGÖSTER tarafından sunulan bu ürün 3.5m ve 4.5m olmak üzere 2 farklı boyutta üretilmekte. 3.5m ve 4.5m olarak verilen ölçüler tentelerin bacak aralık mesafesini ifade ediyor.

Metal Dom Tentelerin 5 adet giriş kapısı bulunuyor.


KAPALI ALAN

3.5m'lik modelin sunduğu kapalı alan 26m2 iken 4.5m'lik modelin kapalı hale getirdiği alan 45m2'ye kadar yükseliyor.


AKSESUAR VE İLAVELER

Bu özel tenteleri TÜNEL parçaları ile birbirine eklemleyip BREF Lansmanı'nda olduğu gibi daha geniş alanları kapalı hale getirmek de mümkün. Kapıların giriş üstlerine eklenen opsiyonel KANOPİ - ŞAPKA'lar sayesinde metal dom tentelere farklı bir boyut kazandırabilir, her eklenen kanopi ile tente bazında kapalı alanınızı %30 oranında artırabilirsiniz.

Expodome - Metal Dom Tente
3.5m ve 4.5m'lik model yan yana

Özellikle Drone çekimlerinin olacağı etkinliklerde etkileyici sunumlar gerçekleştirmek ve güzel görüntüler edinmek Metal Dom Tenteler'le çok kolay.




Ürünle ilgili detaylı bilgiye: https://www.markanigoster.com/metal-dom-tente linkinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Ajansı: PaceMaker

173 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page